نگاهی به تنها ارز برتر در هفته گذشته (توکن MKR)
قیمت بیتکوین برای اولین بار در سه ماه گذشته (۱۷ مارچ به بعد) به زیر ۲۵۰۰۰ دلار ریزش کرد که دلیلی اصلی آن را میتوان در اظهارات فدرال رزرو ( با وجود ثابت شدن نرخ بهره) و درگیریهای اخیر بین صرافیهای بایننس و کوین بیس با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا جستجو کرد.
روز گذشته (۲۴ خرداد) در عرض ۳۰ دقیقه شاهد ریزش قیمت بیت کوین از ۲۵۸۶۷ دلار تا ۲۴۸۲۹ دلار بودیم هرچند که در زمان نگارش این متن بیت کوین کمی بالاتر از ۲۵۰۰۰ هزار دلار در هر حال معامله میباشد.
با این مقدمه پر واضح است که کوینهای مطرح و شناخته شده نه تنها قادر به ثبت سودهای چشمگیر نبودهاند بلکه توجهها بیشتر به رمزارزهایی جلب شده است که توانستند در این هفته ثبات داشته باشند.
با تمام این تفاسیر در بین تمام ارزهای دیجیتال سلاخی شده، یک رمز ارز نه تنها ریزشی را تجربه نکرد بلکه موفق به فرار از این کشتارگاه با ثبت اندکی سود هم شد.
در ادامه با آکادمی توایکس در این مقاله همراه باشید.
Maker با توکن MKR
رشد ۶ درصدی علیرغم وجود فشارهای سنگین بر بازار کریپتو
میکر چیست؟
میکر (MKR) توکن حاکمیتی MakerDAO (سازمان خودمختار غیرمتمرکز میکر) و Maker Protocol (پلتفرم نرمافزاری میکر) است که به کاربران اجازه می دهد تا استیبل کوین دای (DAI) را صادر و مدیریت کنند.
توکنهای MKR به عنوان نوعی حق رای برای سازمانی که DAI را مدیریت میکند محسوب میشود. در حالی که آنها سود سهامی را به دارندگان خود پرداخت نمیکنند، به دارندگان حق رای در مورد توسعه پروتکل سازندگان میدهند و انتظار میرود مطابق با موفقیت خود DAI ارزش آن هم افزایش پیدا کند.
اکوسیستم Maker یکی از اولین پروژهها در صحنه امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) است: صنعتی که به دنبال ایجاد محصولات مالی غیرمتمرکز بر روی بلاکچینهای مبتنی بر قرارداد هوشمند، مانند اتریوم است.
چرایی رشد (ثبات) میکر کلاسیک در هفته اخیر
میکر (MKR) در میان حمام خونی که اکثر رمز ارزها در آن غوطهور هستند، موفق شده ارزش خود را حفظ کند و حرکت مثبتی از خود نشان دهد. این عملکرد باعث جلب توجه سرمایه گذاران و ناظران بازار شده است.
با توجه به دادههای کوین مارکت کپ (Coinmarketcap) در حال حاضر میکر (MKR) با قیمت ۶۳۷ دلار (حدود ۲٫۵ درصد بالاتر از قیمت هفته گذشته) در حال معامله است. این در حالی است که در هفته گذشته این توکن موفق به لمس قیمت ۶۶۰ دلار (حدود ۶ درصد صعود) شد.
این دارایی مومنتومی صعودی را تایم فریمهای هفتگی و ماهیانه نشان میدهد که تایید کننده وجود تقاضا و فشار خرید برای این رمزارز میباشد. ضمن این که حجم معاملات روزانه این ارز دیجیتال هم نشان از امیدوار کننده بودن روند آن دارد.
در نگاهی به چارت این توکن در تایم فریم روزانه مشاهده خواهیم کرد که به خوبی موفق به شکست خط روند نزولی خود شده است و در یک کندل با شدوی خیلی بلند در پایین آن فشار خرید کاملا مشخص است. این مومنتوم میتواند میکر را تا اعداد ۷۳۰ و ۸۰۰ دلار هم پیش ببرد.
سخن آخر
چند هفته متوالی است که بازار ارزهای دیجیتال ظاهراً از رونق افتاده و باعث دلزدگی فعالان و سرمایهگذاران شده است. اما این ماهیت تمام بازارهای مالی است که گاهی صعودی و گاهی نزولی است و هیچ بازار مالی تاکنون همواره صعودی یا نزولی نبوده است. بنابراین اگر روندهای هفته گذشته برایتان خستهکننده شده، چارت بیتکوین را باز کنید و یک بار دیگر آن را به خوبی بررسی کنید تا متوجه شوید که چگونه از دل فراز و نشیبهای بزرگ عبور کرده و همچنان هم در حال جنگیدن است. در این بازار (چه در روندهای صعودی بزرگ و چه در زمان ریزش های سنگین) جمله “این نیز بگذرد” را هرگز نباید فراموش کنیم.
در انتها پلتفرم ارز دیجیتال توایکس در تلاش است علاوه بر فراهم کردن فضایی مناسب برای معاملات به رشد آگاهی و دید مشتریان هم توجه ویژه ای داشته باشد.
برای شروع معاملات خود کافی است وارد وب سایت شوید، ثبت نام خود را تکمیل کنید و از محیطی کاربر پسند و منسجم برای معاملات خود استفاده کنید و لذت ببرید.